Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Upphovsrätt

Det har vi pratat om idag. Det var väldigt intressant. Det var ett kapitel i en bok som vi skulle läsa til idag också och så hade vi en föreläsning om det. Läraren vi hade nu är mycket bättre änd en andra läraren vi har, men han är ganska bra han också. I alla fall så var det som sagt väldigt intressant och även om man visste det mesta redan så fick vi veta lite annat som man kanske inte riktigt tänkt på. Sånt som man kommer ha användning av i jobbet sen och sånt som är bra att veta som privatperson.
Var på en gästföreläsning om etik på biblioteken också och även det var intressant. Vi kommer ha ett seminarium om det lite senare i momentet. Det blir nog intressant det också.
Det har alltså varit en intressant dag idag :) Förutom all is och slask och att jag halkade det första jag gjorde imorse. Och så har det regnat också...

Kommentarer
Postat av: Lola

Ja, det ger en kick nästan, när man hör nåt sånt där som verkligen kan användas i verkligheten! Allt annat, nästan, är så abstrakt. Vår snö verkar redan ha smält bort. Regn, regn, regn.

2008-12-05 @ 00:39:39
URL: http://deccati.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0