Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Roadtrip på villovägar

Det här bara så skrattretande tragiskt och pinsamt så jag bara måste berätta om det. Vi åkte och hälsade på sambons pappa i helgen . Vi fick en liten vägbeskrivning om var vi skulle svänga eftersom vi inte skulle ta E4an och var lite osäkra på hur vi skulle köra och så. Det blev lite katastrof kan man säga. Vi skulle svänga efter Bodbysund och så skulle vi komma rakt på till dem. Men det blev lite katastrof av det hela. Vi kom till en skylt innan Bodbysund som sa att det var 34 km om vi svängde vänster där så det gjorde vi. Tyckte att det lät bra och kanske var det en lite snabbare väg än den vi först skulle ta.

Men vi hamnade verkligen på villovägar, mitt ut i ingenstans. Det fanns ingen mer vägskylt som sa var vi skulle på flera mil och när det väl kom en så sa den att det var 30 km kvar. Bra tyckte, vi då var vi på rätt väg igen. Inte alls, vi hamnade ännu mer ut i någerst och vilalde bort oss totalt. Sambon fick ringa och fråga hur vi skulle köra och ändå lyckades vi komma fel igen. Sen hittade vi äntligen en skylt som sa 17 km och tyckte att det var bra. Kanske hade vi hamnat rätt igen. Men där misslyckades vi igen. Så vi fick ringa en gång till och höra oss för om vägen. När vi äntligen såg en skylt med 14 km så hade vi kommin på rätt väg och lyckades komam fram till slut. Det är helt otroligt att vi lyckades komma så totalt fel.... Som tur var hade jag fått pengar av pappa dagen före och tankat upp bilen så att tanken nästan var full. Annars hade vi blivit stående där nånstans mitt i allt ihop och inte haft den blekaste om var vi befann oss.

Senare den dagen åkte vi till Robertsfors för att titta på huset vi ska bo i sen. Det var riktigt mysigt där med lite skog och ån alldeles nedanför huset. Men det var tyvärr väldigt mycket flugor där. Det såg ganska bra ut ändå, men balkongen är jag lite osäker på. Vi får se, förhoppningsvis blir det bra.
På vägen tillbaka lyckades vi svänga fel igen så vi tog en omväg den här gången också. Men vi lyckades i alla fall hitta rätt väg utan hjälp den här gången så vi kom tillbaka, men lite senare än vi hade tänkt.

På vägen hem idag svängde vi förbi deras gamla hus, som de fortfarande bor i eftersom det är så mycket som måste göras i det nya huset, och hälsade på lite snabbt.  Hemfärden klarade vi i alla fall utan att komma vilse och det var väldigt skönt att komma hem igen. Vi har ju suttit i bilen nästan hela helgen så jag tror inte att jag vill köra mer på ett tag. I alla fall inte några längre sträckor.

Kommentarer
Postat av: Lola

Det är ju lätt gjort att köra fel... men ruskigt irriterande när man gör det gång på gång! Har ni fått se inuti Robertsfors-lägenheten än?

2008-07-15 @ 00:13:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0