Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Så där ja

Nu har jag skickat iväg min hemtenta. Som vanligt har jag lite separationsångest när jag ska lämna in nåt och trycker på spara-knappen femtioelva gånger innan jag stänger ner dokumentet och sen kllar jag mailadressen hundar gånger innan jag vågar skicka iväg det. Men nu är det i alla fall gjort. Egentligen ska det inte vara inne förrän imorgon mren jag kan inte skriva nåt mer. Jag försökte lite nu på förmiddagen men det gickinte så bra. Jag har fått ihop de sidor jag skulle ha, och jag tror att jag har skrivit så bra som jag kan. Det får vara bra med det.

Och det är tur att jag kunde maila in den för skrivaren pajjade just. Jag köpte ju en ny bläckpatron i tisdags, men det var inte orginalet för det finns tydligeninte längre. I alla fall inte där jag var. Men det stod ju att den skulle passa till skrivaren jag har ändå, så jag trodde ju att det skulle gå bra. Vilket det uppenbart inte gjorde. Hade tänkt skriva ut schemat till nästa moment som börjar på måndag, men det går ju inte nu. Jippi...

Vi fick i alla fall upp de där lamporna igår och då var det inga problem. Bara att sätta in dem och vrida om. Det måste ju ha varit nåt fel på den första lampan vi försökte med eftersom det inte gick alls då. Nu är det väldigt ljust och fint i vardagsrummet i alla fall, nästan lite för ljust. Vi köper nog lite svagare lampor näsa gång.

Nu ska jag göra chokladbollar och äta lite såna som tröst för att skrivaren har dött.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0