Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Barnvagnsförbud?

Här kan du läsa om folk som tycker att man ska förbjuda barnvagnar och småbarn på caféer och restauranger. Katrin Zytomierska som själv ska få barn i maj är en av dem som förespråkar förbudet.
 Alex Schulman är en av dem som råkat ut för det, han fick inte ta med barnvagnen in på ett café och när han lämnade vagnen utanför så fick han inte ta in barnen. Men är det verkligen så hemskt med barnvagnar och småbarn på såna ställen? Självklart kan det vara stökigt ibland med småbarn och barnvagnar tar plats, det kan man nog inte komma ifrån. Men att införa ett förbud? Kan man inte göra ett speciellt område för småbarnsföräldrar istället, om de nu är så störande.
Det är inte bara småbarn som är högljudda och stör, ungdomar och vuxna klarar av det lika bra. Varför inte förbjuda dem också? Och varför går man till ett fik eller en restaurang där det är en massa människor om man vill ha tyst och lugnt omkring?

Kommentarer
Postat av: Sandra

Men vad det för idéer folk har för sig?!

Jag håller verkligen med dig, vill man ha lugn och ro så kan man väl fika hemma då?

Vad blir nästa grej? Ska pensionärer med rollator portas? Eller människor som går brevid varandra får börja gå på rad istället för att de blockerar vägen för någon annan som vill gå förbi.



Störtlöjligt alltså.

2009-12-08 @ 14:48:42
URL: http://sandorama.blogg.se/
Postat av: Lola

Ja, jag tyckte han hade en poäng i slutet av sitt inlägg där han lekte med tanken att byta ut ord på förbudsskylten, barn/barnvagn mot utvecklinsstörda. Det hade ju blivit en folkstorm då.



Men, samtidigt så kan jag tycka att det är skitstörigt med skrikande, springande barn när man är ute på nåt ställe där man vill ta det lugnt, så delvis förstår jag krögarna.

2009-12-08 @ 15:05:02
Postat av: J

Tycker det käns överdrivet, klart småbarnsföräldrar också vill fika och då tillsammans med barnen!



Tack för kommentaren på min blogg, hoppas du gillade den! //whenyoulovemovies

2009-12-08 @ 18:14:26
URL: http://whenyoulovemovies.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0