Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Snökaos

Det bara fortsätter att snöa. Jag sa ju att jag inte ville ha mer snö nu! Det har säkert kommit en halvmeter snö idag, kanske till och med lite mer. De har varit här och plogat en gång idag, men det har kommit nästan lika mycket igen sen dess.
Det märks tydligt vilka som inte är hemma eller inte varit ut idag för de har ett litet berg av snö utanför dörren. Det hade vi också. Undrar hur det ser ut hos mamma och pappa nu. Hoppas de fått hjälp av nån granne att skotta, ingen av dem kan ju göra det nu.
Våra cyklar som vi glömt ställa in är helt begravda i snö och vi måste skotta för att kunna ta in dem i cykelförrådet. Får göra det imorgon. Garagen syns nästan inte för all snö. Det är hel otroligt hur mycket snö det har kommit.
Så här ser det ut i vårat köksfönster, och då bor vi ändå på andra våningen. Det är inte snö ända upp, men jag är glad att vi inte bor på bottenvåningen för då hade det varit det,


Kommentarer
Postat av: Lola

Oj, hahahaha! Sådär mycket hade inte vi. Men tillräckligt för att man skulle bli sjukt hindrad i allt man ville göra utomhus.

God fortsättning!

2009-12-28 @ 02:43:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0