Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Inredningstankar

Vi har länge pratat om att måla om köksbordet och stolarna, men det har aldrig blivit av. Nu verkar det som att det äntligen blir det. Vi hade tidigare tänkt måla stolarna svarta, men nu har vi bestämt oss för att måla både dem och bordet i vitt. Och så ska vi klä om stolsdynorna i ett svart tyg. Bordet kommer få nya dukar, mest troligt en stor i svart och sen en eller två mindre i vitt.

Mamma kom med en jättefin gardin igår kväll när de var här och fikade. Den passar jättebra till soffan, och konstigt vore väl annars eftersom de har haft just den gardinen till den här soffan tidigare. Men våra fönster är mycket mindre än det som gardinen har hängt i så vi ska dela på den och det kanske till och med räcker till alla tre fönstren. Jag tycker jättemycket om tyget och längtar till vi fått upp det.



Har också tänkt byta ut mattan. Vi är båda ganska less på den nu. Hittade en jättefin på ÖoB för ett tag sen, men när vi bläddrade lite i Jotex-katalogen så hjittade vi en matta där som vi också vill ha. Så här ser den ut.

Nu skulle vi bara haft ett till rum också. Det skulle vara så roligt att ha ett barnrum att inreda, det finns ju så mycket  man skulle vilja ha som inte får plats nu. Men vi var i alla fall och kollade tyger till korgen och hittade nåra riktigt söta tyger. Ska bli kul att börja greja med den snart också.

Kommentarer
Postat av: Lola

Vad är det på bilden i inlägget? Gardinerna?

2009-07-29 @ 15:06:20
Postat av: Mochride

Ja, det är gardinen

2009-07-29 @ 21:23:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0