Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

En månad

Lilla M har blivit en månad.  Det är fantastiskt att den här lilla människan är beroende av mig (ja, av sin pappa också så klart). Livet har fått en helt annan mening sen hon föddes, och känns mer betydelsefyllt nu samtidigt som det på nåt sätt är likadant som innan. Det ska bli så spännande att se henne utvecklas och växa upp.
Hon har utvecklas lite grann bara på den här korta tiden. Hon är redan lite mer medveten om vad som händer omkring henne och tittar på en på ett annat sätt än tidigare.
Hon fick ett litet babygym av sin mormor och morfar tidigare i veckan och det har vi invigt. Hur mycket hon egentligen såg av det vet jag inte, men hon låg där och filosoferade en liten stund i alla fall. Sparkade med benen och viftade med knutna nävar. Kanske blir det en liten fotbollspelare eller en boxare av henne. :)
Spegeln är nåt som hon är ganska fascinerad av. Jag höll upp henne framför spegeln igår och hon sträckte sig efter soegelbilden flera gånger. Det gjorde hon när hon var med morfar igår kväll också. Hon förstår nog inte att det är hon, men hon såg i alla fall att det var nån där.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0