Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Överfallen av skräppost

Idag tog jag modet till mig att rensa i min mail. Av de 332 mail som jag samlat på mig under de senaste, säg tre veckorna, så var 282 stycken skräppost. Nästan alla har asiatiska tecken, typ japanska eller kinesiska, och jag fattar inte var de kommer ifrån. Och så får jag ju de vanliga om viagra, freemedz, rolex, nån bankperson som vill ha kontakt med mig, förstora det här och förbättra det där, gå ner i vikt, bli snyggare m.m. Jag blir totaslt bombarderad av de här mailen och jag är så less på det.
Samlar på mig femtioelvatusen innan jag tar bar bort dem för jag orkar inte göra det. Jag kan få tio stycken från en dag till en annan. Och som sagt, var kommer de ifrån? Och varför får just jag dem?
En gång i tiden kunde man blockera vissa adresser, men nu har jag ingen aning om hur man gör. Skulle verkligen beöva det. Blir ju galen av att se alla dessa mail varje gång jag loggar in i mailen.

Kommentarer
Postat av: Lola

Ja jag vet inte alls längre. Har en del dagliga från Ellos, Avanza och sånt, och allt det där medicingrejset du skrev om. Men kinesiska tecken är jag helt befriad från som tur är.

2009-10-12 @ 20:19:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0