Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Middag utomhus

Vi åt middag utomhus idag. Jag, K och M, mina föräldrar och syster och K:s mamma samlades vid grillplatsen här utanför och lagade till en jättegod wok gjort på fläskfilé, äggnudlar och wokgrönsaker på muurikkan. Vi hade alla med våra hundar, det blev tre stycken som ville ha uppmärksamhet och smaka av maten. Ja, det ville nog M också, men hon är ju lite för liten än så länge.
Efter maten gick vi till K:s mamma och åt glass med jordgubbar och smultron och en jättegod kaka som hon bakat. Det blev en jättefin kväll. Vi hade vädret med oss trots allt. Det har varit väldigt växlande väder hela dagen. Det började jättebra med sol och sen blev det så klart mulet med bara lite sol lite då och då och vi var säkra på att det skulle bli regn. Men det bättrade sig och blev sol igen. Det har varit väldigt varmt idag också och det var precis lagom varmt under kvällen.
Vi brukar alltid sitta vid älven när vi lagar mat på murikkan, men det var kul att prova det här stället också. Jag hoppas att vi kan fara ut med murikkan fler gånger. Vi har sagt många gånger nu att vi ska köpa en egen, men det blir liksom aldrig av. Nån gång ska vi faktiskt köpa en.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0