Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lövångersrevyn

Idag snöar det igen, så där trevligt så att snön vräker ner, det är 20 minugrader och blåser svinkallt. Räcker det aldrig, hur mycket ska det komma egentligen?

Igår träffade vi I på stan och det var jättekul för det var verkligen länge sen vi sågs. Det blir tyvärr så ibland när alla är så upptagna på varsina håll med skola, jobb och annat. Vi bodde ju i Ånäset ett tag också. Men nu ska vi försöka träffas lite oftare även om det är mycket plugg och jobb emellanåt.

På kvällen var jag och syrran och såg Lövångersrevyn; Henrys Nöjesfält.  Vi såg Lövångersrevyn förra gången också, men då på nyårsafton och då var det hur mycket folk som helst. Det var inte lika mycket som såg den nu, men jag tror det var sista föreställningen igår kväll så de flesta hade ju sett den redan.
Vi hade en jättejobig familj framför oss. Pojken i familjen kunde varken sitta still eller vara tyst vilket störde väldigt mycket. Visst kan jag förstå att det kan vara lite jobbigt att sitta still och så som barn, men han var ändå 6-7 år och då borde han veta hur man uppför sig på ett sånt där ställe.
Bortsett från det hade vi jättekul. Roligast var nog "Mona Sahlin", "Sverker Olofsson" och "Sagan om drottningens återkomst med Stor-Stina". "Sverker" råkade tappa mustachen i sin sketch. Det var mycket trolleri och några sångnummer som vanligt också. Vi skrattade jättemycket åt alltihop och den här revyn var minst lika bra som den förra, om inte bättre

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0