Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mamma?

Det låter som att M försöker säga mamma. "Ma", "ma-mu", Mam". Fast det är ju lite för tidigt för det än, om hon inte är en superbebis som börjar prata när hon är fyra månader. Det är i alla fall roligt att höra hur hon "pratar" mer och mer och ibland kommer det lite nya ljud som man inte hört förut.
Hon fick ligga på ullfällen en stund idag och rörde sig så mycket att hon nästan låg tvärsöver den flera gånger. På nåt sätt lyckades hon förflytta sig neråt också. Hon ska få ligga mycket på den nu och öva sig på sina rörelser. Det är så sött när hon liksom viftar med benen och lyfter på rumpan för att flytta på sig.
Det blev en lång promenad med vagnen sen också. När jag gick med hunden i morse var det inte plogat nånting och till och med hunden gav upp då för det var så mycket snö. Men de har plogat ordentligt under förmiddagen så nu är det fint och promenadvänligt. M tycker om att åka i vagnen. Hon log jättesött när jag la henne på sängen för att ta på overallen. Kanske har hon lärt sig att hon får ut och åka vagn när den ska på.

Kommentarer
Postat av: Lola

Så mysigt! Måste va jättekul att vara med om alla bebbens framsteg så tydligt!

2010-01-28 @ 15:27:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0