Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Stadsfesten

Vi fick ett jättebra festivalväder i fredags trots att det regnade tidigare under dagen. Det regnade lite när vi gick in till stan för att möta syrran men det slutade efter en stund. Vi åt  thai woken som traditionen säger och sen åkte jag och syrran hem till henne för att se en film innan vi åkte ner till stan igen. Vår gamla franskalärare från gymnasiet stod i insläppet och det var kul att träffa henne igen. Det var jättemycket folk och det var nog tack vare vädret och kanske artisterna också.
Vi tittade lite på när folk åkte de hemska karusellerna. Det sög i magen av att bara titta på så det var nog lika bra att vi höll oss på marken. Vi tänkte gå in i Johanna i Parken-tältet men vi hade bara kommit in på området och inte längre så det fick vara.
Vi såg Europe när de spelade och de var väldigt bra. Det var inte så mycket folk som jag hade trott som såg dem. Jag tror att det var mycker fler förra gången de var här men då stod scenen på torget och det var mycket mer utrymme att stå på. Då var vi bara utanför och lyssnade. Jag hade velat se Oskar Linnros också, men han spelde på lördagen. Förhoppningsvis får man en ny chans att se hon om en annan gång.
Som vanligt när det är festival så åt vi som sagt thai woken och varama chips. Jag är egentligen för gammal för sockervadd men det fick ändå avsluta kvällen. Det var.... sockrigt och kladdigt.
Idag gick vi dit en sväng igen och träffade M innan hon åkte hem till Umeå. Vi åt en jättegod souvas kebab och satt och pratade lite på gräset i parken.









Kommentarer
Postat av: Anonym

Okej ;) Allt bra?

2010-07-11 @ 20:28:42
URL: http://conler.se
Postat av: Emelie - Anorektiker mot livet

Tack så jättemycket söta du!

2010-07-11 @ 21:49:06
URL: http://lillakana.blogg.se/
Postat av: simone

Riktigt fint! :)

2010-07-13 @ 12:40:23
URL: http://fattybom.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0