Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Midsommar

Vi hade en jättehärlig midsommarafton. Vädret var perfekt. Solen sken och det var jättevarmt och vindstilla. Vi satt ute och åt på svärmors altan tillsammans med  K:s mormor och morfar, kusinerna från Luleå, deras föräldrar och farmor. Det grillades kotletter, grillkorv och strömming, och så fanns det olika bröd, sallad, jordnötter, ananas och vattenmelon. Det var väldigt gott. Till efterrätt blev det gräddtårta med jordgubbar, en blåbärspaj och fotobollsmatchen mellan Spanien och Chile.
Det var en väldigt trevlig kväll. M var så söt i sin solhatt och jättesnäll och fin hela kvällen trots att det var ganska många som hon knappt sett förut. Men det är ju så hon är, förnöjsam och nöjd med att bara titta och iaktta. Hon hade jätteroligt i köket tillsammans med sin farmor, K:s moster och mormor, och så kusinernas farmor i köket under fotbollsmatchen. Det var många skratt som hördes därifrån under kvällen.
Det var fortfarande ganska varmt när vi drog oss hemåt vid 22.30. M som inte velat sovat tidigare under kvällen slocknade nästan så fort vi lagt henne i vagnen och sov sen gott nästan hela natten.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Kul att du vill vara med ;)

Hur mår du idag då? :D

2010-06-26 @ 13:42:48
URL: http://conler.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0