Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Filmkväll

Igår laddade jag och syrran upp med chips, coca cola och Ben och Jerry's halfbaked. Den glassen är mycket godare än cookie dough, men jag blev ändå less ganska fort. Det blir lite för mycket. Fast man behöver ju inte äta upp allt på en gång.
Filmen vi såg heter The Oxford murders. Elijah Wood spelar utbytesstudenten Martin som hyr ett rum hos en  gammal dam och hennes dotter. Den äldre kvinnan är vän med professor Seldom, en man som Martin är väldigt intresserad av och hoppas kunna imponera på med sina matematiska teorier
Den äldre kvinnan som Martin bor hos dör och han och Seldom upptäcker liket samtidigt. Det verkar vara det första av en serie mord och Martin och Seldom försöker lösa det tillsammans med hjälp av matematiska formler och teorier. De blir också misstänkta för mordet och måste försöka samarbeta med polisen och övertyga dem om att de inte är de skyldiga.
Den här filmen var inte alls så spännande som jag hade trott och kommer aldrig riktigt igång. Den var faktiskt lite tråkig. Jag läste en kommentar om filmen nånstans här på internet där man tyckte att filmen försökte vara en kombination av da Vinci-koden och  tv-serien Numbers utan att lyckas särskilt bra. Det var en tanke som jag också fick när jag såg filmen.


Kommentarer
Postat av: Moa

Nu har jag länkat dig i min blogg, eftersom du hjälpte till att rösta på mig i en fototävling för några veckor sedan! Länkningen är mitt sätt att säga tusen tack! :)



Ta hand om dig!

2010-09-05 @ 10:19:03
URL: http://moathemoses.blogg.se/
Postat av: Fotograf - Kristina Bäck

sv: tackar =)

2010-09-05 @ 10:28:06
URL: http://studiokiix.blogg.se/
Postat av: Carin

mmmm gott! :)

2010-09-05 @ 14:40:39
URL: http://nursen.blogg.se/
Postat av: Angelica - Netliés Mamma

Ja jag diggar verkligen alla dom skorna ^^,

speciellt par nummer 2 :)

2010-09-05 @ 15:01:26
URL: http://alltidgela.blogg.se/
Postat av: maria - fotoföfään

åh det såg riktigt gott ut!

2010-09-05 @ 18:25:44
URL: http://sloarez.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0