Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Påskafton

Större delen av gårdagen spenderade vi hos mina föräldrar. Vi fikade lite när vi kom dit, sen lekte M lite på gården en stund innan vi gick till lekparken. Där hade hon väldigtt roligt. Hon gungade på en sån där gunghäst och ville nästan inte sluta. Samma med gungan. Det tyckte hon var väldigt roligt. Vi frågade flera gånger om hon hade gungat färdigt, men hon sa bara "näe", och log när hon fick ny fart.
Rutchkana åkte hon också och sen provade vi karusellen. Det tyckte hon var så kul att hon  började hoppa upp och ner, så det var nog tur att pappa stod bredvid och höll fast henne. Hon var lite fascinerad av nätet som fanns där och busade och skrattade  lite med mormor. Vi filmade det och det är svårt att låta bli att skratta själv när man ser på det.
Efter lekparken tog vi en liten promenad med hunden och sen var det dags för middag. Vi åt grillat och klyftpotatis och det var väldigt gott. Det var en rolig dag, den som hade roligast var nog M. Hon var helt slut när vi kom hem och har sovit väldigt gott i natt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0