Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Så gick det med det

Jag blir så less på alla förändringar som bara gör det sämre. Det ska inte behöva vara så krångligt och omständigt. Men det är väl bara att ta det och hoppas att det blir bra.

Jag skulle gå och fika med en kompis ikväll, men det var stängt överallt. Vi började på Aina's, sen gick vi till Waynes, men det var inte heller öppet. Kåffein var öppet, men de hade inget fika för det var barkväll. Lilla Marie och Stigs var också stängt. Typiskt. Vi skulle ju ha fika :) Vi köpte med oss lite på Ica istället och for hem till henne och fikade, Det gick ju bra det också, vi fick vårt fika i alla fall.
Dumt att de stänger så tidigt en fredagskväll. Det är ju fredagar och lördagar man vill gå ut och fika. Då borde de ju ha öppet åtminstone till klockan 21. Men kanske har det med helgdagarna som varit att göra.

Vi har nästan fått en ny hund. Klippte honom igår och nu ser han ut som en blandning av en mops och en boxer med för korta ben :) Han blev jättesöt. Han var ganska ful ett tag under klippningen. Först såg han flintis ut, sen var han kortklippt på magen och ryggen och hade en krans av päls runt sidorna på kroppen. Då var han inte alls snygg, men han blev så ful att han blev söt ändå. :)


Kommentarer
Postat av: Lola

Omständ-l-igt =0)

Vad är det som blir ändrat til det sämre?

2008-05-07 @ 17:02:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0