Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Äntligen lite ordning

Det har verkligen varit kaos den senaste veckan. Vi flyttade in, men flyttade ut igen lika snabbt för det blev inget bra. .
Men det ordnade sig, och nu sitter jag i den nya lägenheten. Här känns det mycket bättre. Här kan vi faktiskt bo ett tag. Lägenheten är jättemysig och fin och vi har ett ganska stort förråd där vi har stora planer på organisering. :)
Det har verkligen blivit mycket flytt fram och tillbaka den här veckan. Det är fortfarande ganska rörigt men alla saker är i alla fall på samma ställe. Lite ordnat har vi ändå fått det, men vi vet inte riktigt vart allt är än. Det får vi ta lite eftersom.
Internet har vi äntligen fått också. Har varit utan det i en vecka. Fick lite abstinens, men nu fungerar det också. Hade lite problem med virusprogrammet i morse, men även det verkar fungera som det ska nu.
Då är det bara tvn kvar. Försökte ställa in kanalerna tidigare idag, men det gick inte så bra. Ska försöka igen med det senare. Plugga måste jag också fortsätta med. Höll på att somna när sambon ringde och sen har vaktmästaren varit här och tittat lite.
Det blir bra det här. Vi trivdes båda två så fort vi kom innanför dörren.

Kommentarer
Postat av: Lola

Ojdå! Låter ändå som om det löste sig väldigt smidigt med det första problemet där. Skönt att ni slapp bo på ett dåligt ställe.

2008-09-08 @ 14:14:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0