Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ute på äventyr

M var ute på lite äventyr i helgen. Vi satte oss på bussen för att åka lite drygt 6 mil för att hälsa på K: s pappa. Det var M:s första bussresa, hon har inte ens åkt lokalbussen innan. Det gick hur bra som helst. Hon var jättelugn och fin hela vägen. Vi var lite oroliga för hur det skulle gå eftersom hon aldrig varit på en buss förut men det gick hur bra som helst. 
När vi kom fram fick M träffa sin farfar, hans sambo och K: syskon ordentligt för första gången. De har sett henne förut men de gångerna har hon sovit. Hon var lite fundersam till en början men det gick ändå väldigt bra. Mycket nya intryck att ta in och massa nya saker att titta på. Vi fick en liten sångbok, en nyckelknippa att bita på och några leksaker till badet.  Och så åt vi en jättegod lunch. En kycklinggryta med curry. Jag glömde fråga efter receptet, det måste jag göra.  
En liten promenad och en titt i växthuset hann vi med också innan det blev dags att åka hem. Hemresan gick lika bra som resan dit. Vi satt på samma buss och till och med samma platser som på vägen dit.  M ville hjälpa pappa att lösa korsord och tog både penna och tidning. Och så blev hon lite less på mössan och slängde den på golvet. Syrran kom och hämtade oss på busstationen och sen var vi hemma hos oss igen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0