Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Födelsedagsfirande med mera

Äntligen har vi fått ha lite plusgrader. Men då ska det så klart blåsa svinkallt och vara halt öndå eftersom de plogat och packat ihop snön. Var inte så kul att vara ute idag, men det gick bra ändå. Nej, nu ska jag försöka att inte klaga så mycket mer på vädret innan slasket kommer.

I tisdags fyllde ju mormor år och vi for dit och fikade. Mormor blev så glad för kortet och det var jätekul att ge henne det. Vi firade henne en gång till i helgen. På fredagen kom kusinerna från Stockholm och vi träffade dem på O'Learys och åt middag. M var med och sov hela tiden. Ganska fantastiskt egentligen men sorlet var lagom högt och antagligen sövande.
På lördagen träffades släkten på Aurum för att äta lunch och fira mormor en gång till. Det var kul att träffa de andra kusinerna också eftersom det tyvärr blir så sällan. M var jättesnäll och sov ganska mycket även då. Alla tror att vi har en så fin bebis eftersom hon är så lugn och sover när vi är ute bland folk. Hon vill väl visa sig från sin bästa sida. Fast hon är fin hemma också, vår lilla älskling. Nästa år kanske M och F kan leka lite med varandra. Det är  lika mycket som skiljer då, höll jag på att säga och sa. Men på nåt sätt blir de lite mer jämngamla då. F är ju fortfarande drygt ett år äldre men ändå
På lördagskvällen kom stockholmarna hem till mamma och pappa för att fika och slötitta på Melodifestivalen. Orkar faktiskt inte kommentera den mer eftersom det är så otroligt dåligt i år. Det var roligare att titta och prata med valpen som var helt överlycklig för allt nytt folk att prata med. Och de verkade gilla honom också.

M har börja härma mig. Jag brukar busa lite med henne genom att göra ljud mot hennes mage och hon försöker göra de ljuden ibland, Det är så roligt att busa med henne så där för hon skrattar och skriker så mycket att hon nästan kiknar, Hon har också försökt härma den melodi som jag brukar sjunga när jag för runt hennes armar i olika rörelser. Så gulligt.

Kommentarer
Postat av: Louise

Ja oj vad de kommer att kunna busa om något år !;) Nu var hon lite för stilla för vår tjej med eld i baken !;)

2010-03-15 @ 07:52:43
URL: http://louisen.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0