Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Nu börjar vi med uppsatsen

Igår hade vi den sista föreläsningen för det den här terminen. Vi fick lite information om hur utvärderingsplanen ska se ut och hur vi ska tänka inför uppstatsen och utvärderingen.
Idag hade vi en introduktion till Endnote Web, ett referenshanteringsprogram. Det var inte så komplicerat som det först verkade och kan nog vara riktigt bra att använda sig av när vi skriver uppsatsen.
Vi smygstartar med uppsatsen nu, men egentligen ska vi inte börja med den förrän om två veckor. Den här sista inlämningsuppgiften hör ihop med uppsatsen eftersom det är förarbetet till den men det är ändå en separat uppgift som kommer bedömmas enskilt. Det är i alla fall jättebra att vi får göra det här nu så är det bara att sätta igång sen när vi väl ska skriva uppsatsen. Då är ju en del av arbetet redan gjort och vi vet redan (mer eller mindre i alla fall) hur vi ska lägga upp det.
Jag har ju ändrat mig om uppsatsämnet men jag tror att det kommer bli både kul och intressant att göra en utvärdering av det här också.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0