Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Shoppat

Det har varit mer eller mindre snöstorm i några dagar nu, men för tillfället är det lugnt i alla fall. De har varit duktiga på att ploga här så vägarna är både körbara och gångbara utan problem. Men vi hade en ordentligt snövall utanför våran dörr som jag fick skotta bort igår. Det var jättejobbigt. Idag var det också en kant, men mycket mindre.  Det ä'r ganska härligt ändå med all snö, men nu behöver det inte komma mer.

Vi var till Skellefteå idag, och som vi har shoppat. Och nästan inget åt oss själva. Det har jag  nog aldrig varit med om. Jag köpte några presentgrejer till mina julklappar och så en bok på Kupan, Hotfullt paradis av Nora Roberts. K köpte en tomte och lampor till taklfläkten. Sen har vi nog bara shoppat till katten. Men det var kul. En bädd, mat och vattenskål, lite leksaker, godis, kattlåda och klösbrädor. Sen kommer vi köpa en transportbox och kanske ett koppel. Nu är det bara tre dagar kvar innan hon kommer. Eller nästan två eftersom det snart är onsdag. Dety ska blio så kul :)

Har lite problem med att skriva idag. Vi köpte ju som sagt lampor till takfläkten. Försökte sätta upp dem och det gick inte alls bra. Det är såna där bajonettfästen på lamporna och de ska stickas in och vridas om. Men när man har fått in lampan så finns det inget utrymme att vrida på, så vi får inte fast dem. Det var ett jäkla bök att få upp fläkten, vi var fyra stycken som kämpade med det igår kväll, och nu ska det här krångla också. På nåt sätt lyckades jag skära mig på nåt när jag skulle försöka få dit lampan för jag började blöda lite. Så nu sitter jag här med plåster på tre (!) fingrar. Lyckades skava bort lite hud på tummen också, hur nu det gick till. Det var lite farliga glödlampor det där.

Kommentarer
Postat av: Nina

Far ni till Ske-å och så säger ni inte ens till! Fast jag jobbade ju så det hade ju inte gjort nån skillnad...



Verkar som det var riktigt farliga lampor om du skadade dig så mycket!

2008-11-25 @ 21:57:30
URL: http://wicins.blogg.se/
Postat av: Louise

Haha, ja nog var verkar de ha varit farliga lampor nog. Vad mysigt med katt förresten :)

2008-11-26 @ 22:04:57
URL: http://chiqquita.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0