Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ny blogg

Nu lämnar jag den här bloggen. Jag hoppas att ni vill fortsätta följa mig här istället.

Trinny och Susannah

För några år sen visades ett stylingprogram med Trinny och Susanna där deltagarna fick lära sig hur de ska klä sig för att framhäva sin bästa sidor och former. Nu visar Tv4+ Trinny och Susanna stylar om Sverige. Jag gillade programmet som gick på kanal 5 och jag gillar det jag sett av det här programmet också.
Det jag tycker är så bra är att de försöker inte få folk att gå ner i vikt eller fixa en massa saker med sin kropp eller utseende, utan de lär deltagarna att klä sig efter deras egna förutsättningar. De får  lära  i de färger de passar i och hur de ska klä sig för att dölja det de inte vill visa och för att framhäva det de vill visa. Tänk att man med rätt kläder kan trolla bort flera kilon och eller lyfta fram kurvor som man inte trodde fanns.
Jag skulle nästan vilja vara med i ett sånt där program. Det skulle vara ganska kul att få lära sig att klä sig på rätt sätt för att se så bra ut som möjligt. Få veta vilka färger man verkligen passar i och vilka färger man borde undvika. Och viljka kläder som framhäver eller döljer det man nu vill framhäva/dölja. Har väl ganksa bra koll på vad jag passar i, men det kan ju alltid vara kul att få nån annans syn på det.


Bildkälla

 


Biblioteket, here I come

Är ganska glad just nu.  Förra veckan ringde han som är bibliotekschef för campusbiblioteket och filialbiblioteken här och ville träffa mig och sa att om jag var intresserad så skulle jag få lära upp mig för att kunan jobba som vikarie. Så klart jag ville. Jag träffade honom idag och pratade lite om min utbildning, hur jag ser på bibliotek, vad jag tycker om att jobba där och vad jag tror att jag skulle kunna bidra med. Jag ska få en liten inskolning så att jag får lära mig det nya datasystemet och eventuellt kan jag få ett vikariat på en månad ganska snart. Men vi får se hur det går med det. Det går inte att säga hur mycket jag kan få jobba, eller var, det beror helt på var de behöver en vikarie och i vilken omfattning. Men jag kommer få jobba i alla fall, och även om det inte blir så mycket så får jag i alla fall in foten lite mer ochj förhoppningsvis leder det till mer sen. Från och med nästa år är det flera som går i pension också så då ser det lite ljusare ut. Jag närmar mig målet nu i alla fall. Biblioteket, here I come

Funderar på att byta

Har börjat fundera på att starta en ny blogg. Jag har haft den här ganska länge nu och känner att jag skulle vilja börja om från början. Samtidigt så trivs jag ju bra med den här. Har inte bestämt mig än. Vet inte ens vilken plattform jag ska välja, eller om jag kanske ska stanna kvar på blogg.se. Skulle vara kul att prova nåt annat också. Men det måste ju vara nåt med fina designmallar som är lätta att ändra eftersom jag inte alls är bra på det här med html- och xhtml koder. Om jag nu bestämmer mig för att starta en ny blogg så hoppas jag ju så klart att mina läsare och prenumeranter följer med till den nya bloggen.

Nästan sommar

Gjorde misstaget att låna mina föräldrars dator... Allt tar typ hundra år på den....

Det har varit varmt i helgen, nästan som sommar. Har sett flera stycken som gått utan jacka och en del har till och med haft short. Jag tycker det är lite tidigt för det. Visst är det ganska varmt, men det finns en viss kyla i luften fortfarande. Det är är ju fortfarande bara slutet av april.
Jag saknar den där vår/sommarjackan ännu mer nu när det är precis på gränsen om man behöver en jacka eller inte. Jag har fortfarande inte hittat nån jacka jag gillar och jag börjar nästan känna mig lite stressad över det.
På torsdag öppnar det en ny skoaffär här och då ska jag i alla fall se om jag kan hitta några snygga skor. Jag har verkligen problem att hitta skor och jackor som jag gillar. Vi hittade i alla fall ett par söta gympaskor till M och två jättesöta tunna mössor som blir jättebra nu när det är varmare. Snart ska vi köpa en ny keps åt henne också, jag vet inte vad som hände med den vi köpte förra sommaren. Fast den är nog för liten nu ändå. Men solhatten tror jag passar fortfarande, för den var lite för stor.

Lite tomt

Jag läste ut Stone of tears igår och det känns nästan lite tomt nu. Jag har inget att läsa och längtar till jag kan gå på biblioteket och låna del tre i serien. Jag tycker verkligen jättemycket om de här böckerna. Om det redan känns lite tomt efter att ha avslutat del två och måste vänta lite på del tre, undrar hur det kommer kännas när jag läst färdigt hela serien. Jag har inte läst fantasy på väldigt länge, men de här böckerna är precis i min smak. Handlingen är ävldigt bra uppbyggd och jag gillar karaktärerna. Nu längtar jag ännu mer efter nästa bok som heter Blood of the Fold.

Nygamla idéer

Jag måste ta tag i skrivandet igen. Motivationen att renskriva har varit som bortblåst länge nu. jag sitter ju m ycket vid datorn, och vi har ju faktiskt två datorer, så egentligen skulle jag kunna skriva hur mycket som helst, men jag kommer mig inte för att göra det. Nu ska det bli ändring på det.
Förutom den bok jag håller på att renskriva så har jag en annan historia som jag börjat tänka på igen. jag har försökt skriva den ett par gånger nu. Jag har skrivit historien i några olika versioner, även om grunden hela tiden har varit densamma, men jag kommer bara halvvägs och sen fastnar jag. Men jag kan inte släppa den. Jag vet att om jag bara lyckas få ner den som jag vill så kommer det bli väldigt bra. Jag måste bara komma förbi det där som gör att jag fastnar. För egentligen är hela historien mer eller mindre färdig. Jag ska bara få ner allt i skrivna ord.

Påskafton

Större delen av gårdagen spenderade vi hos mina föräldrar. Vi fikade lite när vi kom dit, sen lekte M lite på gården en stund innan vi gick till lekparken. Där hade hon väldigtt roligt. Hon gungade på en sån där gunghäst och ville nästan inte sluta. Samma med gungan. Det tyckte hon var väldigt roligt. Vi frågade flera gånger om hon hade gungat färdigt, men hon sa bara "näe", och log när hon fick ny fart.
Rutchkana åkte hon också och sen provade vi karusellen. Det tyckte hon var så kul att hon  började hoppa upp och ner, så det var nog tur att pappa stod bredvid och höll fast henne. Hon var lite fascinerad av nätet som fanns där och busade och skrattade  lite med mormor. Vi filmade det och det är svårt att låta bli att skratta själv när man ser på det.
Efter lekparken tog vi en liten promenad med hunden och sen var det dags för middag. Vi åt grillat och klyftpotatis och det var väldigt gott. Det var en rolig dag, den som hade roligast var nog M. Hon var helt slut när vi kom hem och har sovit väldigt gott i natt.


Listor i excel

Vi har gjort ett par listor nu, ganska långa börjar de vara också. Så nu har jag börjat flytta över dem till Excel, och där blir det mycket tydligare och mer ordning. Vi kommer nog skriva om det andra lite också för att få det lite tydligare, men det är roligt att planera och göra de här listorna. Men vi är ju fortfarande bara i början, det hade varit roligt att få göra det mer på riktigt. Men vi kommer ju dit så småningom. Vi ska gå på några fler föreläsningar och så ska vi boka in lite möten. Kanske kan vi komma igång ordentligt till hösten/våren.

Fredag

Sitter med balkongen öppen och har det bra. Det är så härligt att ha den öppen och få in lite frisk luft utan att det blir kallt i lägenhheten. Hunden ligger ute på balkongen och har det bra i solen. Det blåser lite, men det är väldigt härligt ute. Vi ska ta oss en lång promenad senare idag och så ska vi ta en tur till lekparken och gunga lite och åka rutchkana. Eller ja, det är M som ska göra det. Vi ska bara hjälpa till.


Nu är snön nästan borta

Vi ligger ju lite efter här i norrland. I södra delarna av landet har det ju snön varit borta länge och det är mer eller mindre sommar. Nu har den nästan försvunnit här också. Äntligen. Det är så härligt att vara ute nu och promenera, andas in den friska vårluften och se gräsmattorna komma fram mer och mer. Det är bara några snöhögar kvar, annars är der gräs och barmark överallt. Så härligt. Och det är så bra att man inte måste ta på sig en massa kläder bara för att gå ut, speciellt lillan. Det är ganksa bra att bara behöva ta på henne allvädersjackan och eventuellt en extra tröja när man ska ut nu. Vi ska börja vara ute mer nu, vi har ju som sagt väldigt nära till lekparken och så ska vi åka hem till mina föräldrar och härja på deras tomt. Känner hur hela jag liksom lever upp nu när sommaren närmar sig allt mer.


Marabou cookies

När jag fick veta att Marabou skulle börja med kakor blev jag glad. Nu har jag provat dem med mjölkchoklad, och de är jättegoda. Väldigt begärliga, när man ätit en vill man äta flera. Jag har inte smakat dem med schweizernöt, men jagskla göra det fast jag fortfarande är lite anti schweizernöt. De kakorna är säkert lika goda som de med mjölkchoklad.


Parasiter i dricksvattnet

Det är många som har varit magsjuka de senaste veckorna. Nu har man konstaterat att det mest troligt beror på en parasit i dricksvattnet, Cryptosporidium. Man vet inte med säkerhet än, prover har tagits och svaren ska komma i morgon. Så fram till vi vet nåt, och förmodligen ett tag efteråt också. ska vi koka dricksvattnet.
Jag fick veta det igår just innan jag hämtade M på dagis och vi pratade lite om det där innan vi gik hem. Det var lite hysteri kring vattnet märkte vi sen när vi handlade och även senare när vi såg på nyheterna. Folk bunkrade upp med vatten på flaska och det tog slut i hyllorna. Det var kanske därför det var så mycket folk och handlade igår. Vi har inte köpt nåt vatten, dels för att jag inte tycker om mineralvatten, men också för att det bli så dyrt och det går lika bra att koka vattnet.
Imorse läste vi på text-tv att 13 personer var inlagda på sjukhus och att ett 100 tal är drabbade av den där magsjukan. Jag tror att det var 5-7 fall som man kopplat ihop med parasiten, men den siffran kommer nog öka att eftersom. Det är ju så många som är magsjuka och det är säkert många som inte kontaktar sjukvården. Det finns ändå inte så mycket att göra åt det. Självhjälp och vänta på att det går över, vilket tydlgen kan ta några veckor.

18 månader

Om några dagar blir M 18 månader. jag vet att jag tjatar lite då och då om hur fort tiden går, men den gör verkligen det när man fått barn. Det har gått 18 månader sen hon kom till världen.  Det är helt otroligt att hon redan är så stor. Hon är en liten människa som tar upp otroligt stor del av både våra hjärtan och våra liv. Att se henne utvecklas varje dag, att se henne göra och förstå saker, att veta att hon är en del av oss, det är så mäktigt. Att se henne le och höra henne skratta är det bästa som finns. Vi älskar henne så mycket att det går inte att beskriva.


Testar allmänbildningen

Vi har testat vår allmänbildning lite sista tiden. Vi har spelat både Vem vill bli miljonär och Trivial Pursuit. Det är kul med frågespel, speciellt när man kan frågorna. Det har ibland varit ganska ojämn fördeling av frågorna, en del har varit jättesvåra medan andra har varit löjligt lätta. Ibland har man chansat villt men ändå lyckats få rätt. Och det visar sig ofta att man kan mycket mer än man tror.

Alltid nånting som krånglar

Alltid ska det vara nåt som krånglar. Datorn har sju gjort lite som den velat och stängt av sig själv en massa, när den väl börjat stänga av så vill den inte alls fungera som den ska utan fortsätter bara stänga av efter typ 5-10 minuter. Men nu har den skärpt till sig bara för att vi ska skaffa en ny. Nu är det skrivaren som inte vill fungera istället. Det går kopiera, det går jättebra. Men det går inte skriva ut. Undrar om det blev nåt fel på den under strömavbrottet som var för nån vecka sen. Jag hittar inget som kan vara fel, fast jag är väl inte den mest tekniska alla gånger heller.

Tävlar om en canvastavla

 

Jag tävlar hos  Johanna om ett presentkort på canvastavlor värt 500 kr.

Var med och tävla du också!


Talangfull kille

Vi såg Talang i fredags och jag blev väldigt imponerad av en kille som sjöng. Det fanns andra som var bra också men den här killen var nåt speciellt. Bara 13 år och så både sjöng och spelade han jättebra, och han hade skrivit låten själv. Jag hoppas det kommer gå bra för honom i Talang. Han är fortfarande väldigt ung, men redan så bra och jag tror att han kommer kunna komma långt.Lunch på stan

Träffade I och hennes två barn på stan idag och åt lunch. Vi åt kinamat och det var jättegott. Det var så länge sen jag åt kinamat så jag har längtat efter det. Det var jättetrevligt att träffa henne igen och hennes barn är så söta. Det blir alldeles för sällan vi träffas. Det är så synd vi har alltid så trevligt när vi ses. Pratade lite om att kanske gå ut snart eller gå ut och äta på kvällen. Vi får se vilket det blir. Jag hoppas i alla fall att det inte dröjer så länge till nästa gång.
Vi kollade lite i affärer innan vi skildes och jag hittade en jättesöt jeansklänning som jag köpte till M. Billigt och bra blev det också eftersom de hade rea. Behövde bara betala 30 kronor för den.

Kladdkaka

Bakade en kladdkaka idag. Jag minns inte när jag gjorde det sist. Siktade florsocker över den för att göra den lite roligare. Den blev kladdig och god. När jag sa att jag skulle göra en kladdkaka försökte M härma mig och sa "klakka". Och så såg hon ut som att hon ville smaka lite på en gång. Men hon sov medan vi åt den. Hon får smaka lite en annan gång.
Glass i stora lass

Nu blir det allt varmare och jag ser mer och mer fram emot sommaren. Och jag blir mer och mer sugen på glass. Åt glass häromdagen, men det var sån där paketglass och det är ju inte alls lika gott som mjukglass. Ska gå på stan i helgen och då blir det nog att köpa den första mjukglassen för i år. Och så måste vi ju åka till bergsbyn och köpa glass. Där snackar vi glass. En barnbägare är en hel måltid, och jag vet inte hur hungrig man ska vara för att orka en vanlig bägare eller en strut.  Tills vidare får jag nöja mig med paketglass och "vanligt" mjukglass.


En sån här barnbägare vill jag ha


Vår

Nu är det verkligen vår på riktigt och det är så härligt att se ut från balkongen och se snön sakta men säkert försvinna och att mer och mer gräs kommer fram. Vi har så fin utsikt på sommaren med allt det gröna utanför. Nu kan man sitta på balkongen och ha det bra i solen och snart kommer man kunna sitta och titta på det gröna också. Det ska bli härligt. Och jag längtar till vi kan gå ut till lekparken med M. Den kanske vi kan förresten. Det har varit så mycket snö där så det har inte lönts gå dit, men nu har det försvunnit så mycket så det går kanske vara där nu. Det är lätt att ta reda på i alla fall, det är ju så nära dit.


Ny dator tack

Jag får psykbryt på vår dator. Jag vet inte vad det är som är fel med den, men den har börjat krångla mycket och så stänger den av sig själv. Det är jättekul... Speciellt när man är inloggad nånstans eller håller på att skriva ut, och så dör den bara. Det är verkligen dags att skaffa en ny. Får se hur länge den håller innan den lägger av helt.

Varma mackor

Vi åt tacos häromdagen och det blev ganska mycket köttfärs över. Så vi bestämde oss för att göra varma mackor med köttfärs. Köpte grekiskt lantbröd och tog fram smörgåsjärnet som inte blivit använt på väldigt länge. Det blev så klart jättegott. Och smörgåsjärnet är så gulligt, så det är nästan kul att använda det bara därför.


Loppisfynd

Igår  var den sista gången som det var loppis inne i Folkets Hus. Snart blir det utomhus och då blir det lite roligare. Vi var i alla fall där för jag hade hoppats hitta lite åt M. Det gjorde jag, men inte en overall som jag helst hade velat hitta, utan det bliev lite kläder och några leksaker istället. En jättefin klänning, strumpbyxor och en pyjamas. Det kanske blir lite litet åt henne, men det får vi se när kläderna är tvättade. Hittade också en liten bok med Nalle Puh där man får lära sig lite olika ljud och så en sån där lek-och-lär-grej som M gillar. När jag tryckte på de olika knapparna sa hon "nej" och tryckte bort mig :) Det blev favorit på en gång och boken gillade hon också.


Stone of tears

Nu har jag äntligen läst klart Wizard's first rule. Det märks verkligen att man inte har lika mycket tid att läsa som förut. Hade jag bara haft möjlighet så hade jag sträckläst boken från pärm till pärm på nån vecka eller så. Och så tar det ju lite längre tid att läsa på engelska än på svenska.
 Den var jättebra och väldigt spännande. Det är ju så klart en del som skiljer sig från tv-serien, men det gör inte så mycket. Jag vet faktiskt inte varför jag inte läst de här böckerna tidigare.

Nu ska jag börja på del två, Stone of tears.  Slöjan mellan underjorden och Midland är sönderriven och Darken Rahl har börjat kalla på en ondskefull kraft värre än någon han någonsin stött på förut. Om han inte stoppas kommer han släppa lös Väktaren, som aldrig kan fångas igen när denne en gång släpts lös. Ohyggliga monster tar sig upp genom revan mellan underjorden och världen ovanför och ställer till stora problem.
Richard Cypher, som nu är Richard Rahl, måste tillsammans med Kahlan försöka stoppa Darken Rahl från att släppa lös Väktaren. Men först måste han lära sig att behärska sina nyfunna krafter, som antingen kommer förgöra honom eller ge honom väöldiga förmågor. Medan Richard besöker den förbjudna staden där Ljusets Systrar lever, måste Kahaln bege sig på en farlig resa till Aydindril där hon hoppas finna Zedd och den hjälp de behöver för att stoppa den ondska som annars kommer försätta världen i evigt mörker.


Härligt väder

Det är så härligt väder idag. Solen skiner och det finns lite värme i luften. Ännu en sån där dag då man skulle vilja vara ute hela tiden. Jag kanske sätter mig på balkongen en stund sen. Helst hade jag velat sitta ute och fika nånstans, men vi är mer eller mindre sjuka allihop så det blir inte. Får ta det nån dag sen istället.
Det snöade ju för nån dag sen och jag trodde att det skulle bli en masa slaks av det men det blev det inte. Det är bar mark igen och ingen snö alls på gångvägarna.  Men det kan ju komma snö fortfarande.... Gräset har i alla fall börjat komma fram och det är trevligt. Det ser inte så fint ut just nu men det blir ju grönare och grönare.


Fint på köksbordet

Vi har gjort om lite på köksbordet och det blev väldigt bra. Det fick först stå på rumsbordet, men vi kom på att det passade mycket bättre på köksbordet så nu står det där istället. Det är så mysigt med öjus. När jag bodde själv hade jag ganska mycket ljus framme, sen har det blviit mindre och mindre. Nu har börjat ha mer ljus framme igen. Man kan ju göra så mycket med olika dekorationstillbehör och det är ganska kul.

 

Vi har även fixat lite smått i vardagsrummet. Vi satte upp orden Fånga Dagen och några rosor ovanför portalen till vardagsrummet.


"I love you"

Vi har en liten figur i trappen ner mot hallen som säger "I love you" när man trycker på den. M har blivit väldigt förtjust i den och ibland vinkar hon och och säger hej eller hej då till den när hon står vid grinden. Och så vinkar hon till den när man går nerför trappen och skrattar när den säger "I love you". Hon försöker härma den och säger "la la la" så att det låter som att hon försöker säga "I love you". Sötisen.


Aprilväder

Det märks att vi kommit in i april. Det är den 6 april idag och det har redan hunnir regna, vara en underbar och varm vårdag och så har det snöat. Det kom sån där tung blöt snö och det kommer bli jätteslaskigt sen när den smälter. Det kommer säkert fortsätta vara sånt här väder. Det kallas ju som sagt april väder och då kan det bli precis vilket väder som helst. Det kan snöa hela april lika gärna som det kan regna , eller så är det typ varannan dag väder eller nåt. Det är väl bara att vänta och se hur vädret kommer se ut...

Förbud mot sms i bilen

Det har kommit ett förslag om att det ska bli förbjudet att skicka sms medan man kör. Det tycker jag är jättebra. Jag fattar faktiskt inte hur man kan skriva och skicka sms medan kör. Det kan också bli krav på att man måste ha handsfree om man pratar i mobilen medan man kör och det tycker jag också är bra. Jag kan ju knappt cykla och prata i mobilen samtidigt och har väldigt svårt för att göra det medan jag kör. Jag pratar inte i mobilen om jag inte står stilla nånstans eller om jag har handsfreen när jag kör. Jag tycker det är ganska självklart egentligen och jag hoppas att det här går igenom och att folk kan hålla sig till det.  

En konstig tv

Syrran bjöd oss på middag igår. Vi åt kycklingtacos och det var så klart jättegott. De blir mycket kycklingtacos för oss. Det var en trevlig kväll. Vi såg på tv en stund efter maten och hennes tv har verkligen blivit jättekonstig. M lyckades ändra bildformatet på nåt sätt, vi visste inte hur hon gjorde men vi lyckades ändra om det i alla fall. Sen upptäckte vi att bildformatet ändrades varje gång man gick förbi tvn. Hur nu det gick till...
Kvällen avslutades i alla fall med att vi gick med hundarna och sen gick vi hem så att M fick sova.

Skissar på en hemsida

Har börjat skissa lite på en hemsida. Jag vet precis  vad som ska finnas på sidan och hur det ska se ut, så det är bara för syrran att hålla med. Men jag har det bara i huvudet än så länge. Jag har försökt rita upp lite så att syrran får se hur jag menar, men jag är inte så jättebra på att rita och jag kan inget om webdesign så det är nog tur att det inte är jag som ska göra hemsidan. Hade jag bara kunnat så hade det varit jättekul att göra den. Syrran gick en grundkurs i webdesign för nåt år sen, men den verkar inte finnas kvar för jag hittar den inte. På nåt sätt ska man väl kunna lära sig. Men jag tror ändå att jag lämnar hemsidan åt nån annan. Har hittat en jätteduktig tjej som ska få hjälpa oss.

En rolig helg

M Har haft riktigt roligt i helgen. I lördags var vi till svärmor och fikade lite och träffade K:s moster. Hon hade med sig valpen som har vuxit jättemycket sen vi såg henne sist. M var lika fascinerad av henne nu som förra gången. Och valpen var nästan lika fascinerad av M. M som fick ha tre små hundar runt sig ville sitta på golvet och klappa dem hela tiden. Speciellt valpen, hon var ju extra spännande eftersom hon Det var så roligt att se både M och hundarna. Hon tycker verkligen om hundar.
Igår gjorde vi ett besök hos min mormor och morfar. De blir alltid så glada när vi kommer och har med oss M. Det är jättekul att se min morfar som kan vara lite barskt så där busa med M. Mormor försöker också busa med henne och visar vad man kan göra med leksakerna. De är så söta. M charmade henne som hon brukar och var väldigt energisk medan vi var där. Sen när vi kom hem somnade hon på en gång.

The Box

Jag vet inte vad jag tycker om den här filmen. Den är liksom både bra och dålig på samma gång. Förssta delen av filmen var ganska bra, sen blev den bara konstigare och konstigare.
Arthur och Norma hittar en mystisk låda utanför sin ytterdörr och ställs inför ett moraliskt dilemma. Antingen trycker de på knappen och får en miljon dollar, men då dör också en slumpvis vald person.  Eller så låter de bli att trycka på knappen,  blir utan pengar och ingen dör. De har 24 timmar på sig att fatta det svåra beslutet beslutet.Cykelkärra eller cykelstol?

Förra våren skrev jag att vi funderade på att köpa en cykelkärra, men det blev inget av det. Inte blev det köpt nån cykelstol åt henne heller. Nu är vi där igen, vi pratar om vi ska köpa en cykelkärra eller en cykelstol, eller till och med båda delarna? Det finns väl för och nackdelar med båda. Skulle vilja ha lite kommetarer från er som har eller har haft småbarn. Vad har ni valt?

Rubiks kub

K har en Rubiks kub som jag fastnat för. Det är ju lite beroendeframkallande att hålla på med den för det går lite så fär halvbra, men samtidigt komemr man ingenstans med den och man vill ju inte ge upp. Har fixat mer med den efter att jag tog bilden och det blev förstört ganska fort. Nu vet jag inte ens hur jag lyckades få det så, jag får i alla fall inte tillbaka det. Jag kommer sysselsätta mig mycket med den där, för jag är så envis och jag vill ju lösa den.


RSS 2.0