Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Att älska dig


Jag vill också ha

Det är många av våra grannar som har ställt ut en sån där pool på sin tomt. Går man gatan ner här är det 3-4 stycken och det är säkert fler längre in på gatan. Det ser så härligt ut, jag vill också ha en sån. Det skulle vara väldigt trevligt att få sätta sig i en sån när det är riktigt varmt. Men det är ju bara ett problem, vi bor i en lägenhet på andra våningen. Undrar om det finns nån som skulle passa på balkongen?

Dead or Alive

Har just kollat på Dead or Alive. Vad ska man säga. Det märks tydligt att det är en film som är baserad på ett spel. Hela filmen går bara ut på att slåss, det är inga bra skådespelare och inte nån direkt bra film heller. Men det är väl så det blir när man gör den här typen av filmer av den här typen av spel. Jag undrar hur det skulle bli om man gjorde en film av Soul Calibur. Det är ju också ett fighting spel men jag tror ändå att det skulle bli bättre.


Det blev två stycken

Det var jättevarmt idag och jag hittade nästan inget att ha på mig. Jag måste verkligen hitta några snygga korta leggings eller nån snygg kjol så jag har nåt att visa mig i när det är så här varmt. Det blev mina korta vida byxor och ett linne som jag haft i evigheter. Jag måste köpa lite nya kläder överhuvudtaget.
Jag hittade i alla fall det jag ville ha på stan. Det blev två kepsar och jag hittade dem till och med utan att gå på barnavdelningen. Nu kan jag bli den där keps-tjejen igen som jag alltid är på somrarna. Köpte även lite mer garn så att jag kan göra färdigt filten och så lämnade jag in en filmrulle som jag ska hämta ut på fredag. Som vanligt har jag knappt nån aning om vad som finns på rullen. Skulle ha köpt hårfärg också men det kom jag inte ihåg förrän vi kom hem. Men jag har inte riktigt bestämt mig för hur jag ska färga den här gången. Nu har jag lila framvid luggen och lite på sidorna och resten är svart. Eller, det är faktiskt inte så lila längre. Vet inte om jag ska färga det rött, eller rött/svart som jag haft förut, eller om det ska få bli helsvart igen. Får ta och fundera lite på det. 
Digitalkameran har återgått i tjänst. Åtminstoen tillfälligt, vi får väl se hur länge det håller i sig.


Kepsarna som faktiskt är alldeles lagom åt mig :)




Och så jag då, som som vanligt ser lite småtråkig
ut. Träna måste jag börja göra också.


Mot barnavdelningen

Idag ska vi gå på stan. Siktet är inställt på barnavdelningen, men inte för att handla åt M utan för att jag behöver en ny keps. Och eftersom mitt huvud är så litet är det dit jag måste gå. Så är det varje gång jag behöver en mössa eller en keps för vuxenstorlekarna är för stora för mig. Kanske ska jag passa på att köpa ett par solglasögon där också. Ett par fina i rosa eller rött kanske. Nej, jag tror jag skippar solglasögonen, för den här gången i alla fall. Jag ska nog lyckas hitta ett par på vuxenavdelningen som jag gillar, även om jag ser ut som en fluga.

Nu är grinden uppe

Pappa var här och hjälpte oss sätta upp grinden. Det var en vän till honom som var jättesnäll och gjorde den till oss. Nu kan M fara runt på golvet hur mycket hon vill utan att vi behöver vara oroliga för trappen. Fast hon har inte kommit på det här med att krypa än, jag tror inte att hon kommer göra det så mycket faktiskt. Däremot tror jag att hon kommer börja gå snart. Hon är väldigt stadig på benen nu.


You are the best part of me

Mina underbara älsklingar. Vad vore jag utan er. Att höra er skratta får mitt hjärta att sjunga


Ginga Densetsu Weed

När jag var liten, 10-12 nånting, sån jag Silver Fang (Ginga Nagareboshi Gin) för första gången. Jag tyckte jättemycket om den men hade ingen aning om att det var anime. Det handlar om den lille bjönrhunden Silver som uppfostras av en liten pojke och hans farfar att döda björnar Det härjar en farlig björn i trakterna och när den dödar Silvers far svär han att hämnas. Tillsammans med en grupp andra hundar försöker de stoppa björnen. 
Nu håller jag på att se serien om Silvers son, Ginga Densetsu Weed. Jag har bara de tre första delarna av mangan, men nu ser jag animen istället så det är väl inte hela världen. När Weeds mamma dör letar han efter sin far Silver för att leva med honom och hjälpa honom att försvara hundparadiset där han är ledare. Paradiset hotas att bli det värsta stället en hund kan leva på. Weed stöter på många hinder på vägen och möter både fiender och nya vänner.

DVD: Anime (Europa) - Weed: Silver Fangs son 1


Farsan

Ikväll såg vi Farsan. Filmen handlar om Jörgen som är rädd för att bli lämnad av sin fru och försöker bli en machoman eftersom det är det han tror att hon vill ha. Juan är orolig för sin älskade hund och vill inte att det ska hända honom något. Och så har vi ju så klart Farsan. Han ska snart bli farfar, men vet inte om att sonen och hans fru inte kan få egna barn utan ska adoptera. Sonen tycker att det är dags att Farsan träffar en ny kvinna och även om det inte är något fel på hans självförtroende så går det ändå inte så bra.
Jag tycker den var riktigt rolig och väldigt bra. Inte lika bra som Jalla, Jalla, men ändå väldigt bra. Slutet var så fint också.


Spotify

Så här ser min spotifylista ut.  Jag skulle vilja lägga till nåt mer men jag vet inte vad. Jag lyssnar så mycket på samma musik hela tiden så jag skulle vilja upptäcka några "nya" bra artister.

Black eyed peas - I gotta feeling
Pink - Dear Mr President
Adam Lambert - Whataya want from me
Adam Lambert - No boundaries
Crossfade - Cold
Crossfade - Starless
Takida - Curly Sue
Takida - Handlake Village
Rob Thomas - Someday
Rob Thomas - Snowblind
Lifehouse - Everything
Lifehouse - You and  med
Melissa Horn - Lät du henne komma närmre
Melissa Horn - Falla fritt
Oskar Linnros - Från och med Du
Creed - Higher
Creed - With arms wide open
Breaking Benjamin - The Diary of Jane
Breaking Benjamin - Breath
Breaking Benjamin - Dance with the devil

 


Längtar till sommarstugan

Nu verkar det som att den riktiga sommarvärmen har kommit och det gör att jag längtar till sommarstugan. K:s morföräldrar har en sommarstuga ett par mil utanför stan och det är så mysigt där. Väldigt rogivande och lugnt. Och så är det så härligt att se ut över den fina sjön. Det är roligt att fiska i den också för man behöver nästan bara plocka upp fisken. Det blev aldrig att vi for dit förra sommaren så jag hoppas verkligen att de blir av i år.


Midsommar

Vi hade en jättehärlig midsommarafton. Vädret var perfekt. Solen sken och det var jättevarmt och vindstilla. Vi satt ute och åt på svärmors altan tillsammans med  K:s mormor och morfar, kusinerna från Luleå, deras föräldrar och farmor. Det grillades kotletter, grillkorv och strömming, och så fanns det olika bröd, sallad, jordnötter, ananas och vattenmelon. Det var väldigt gott. Till efterrätt blev det gräddtårta med jordgubbar, en blåbärspaj och fotobollsmatchen mellan Spanien och Chile.
Det var en väldigt trevlig kväll. M var så söt i sin solhatt och jättesnäll och fin hela kvällen trots att det var ganska många som hon knappt sett förut. Men det är ju så hon är, förnöjsam och nöjd med att bara titta och iaktta. Hon hade jätteroligt i köket tillsammans med sin farmor, K:s moster och mormor, och så kusinernas farmor i köket under fotbollsmatchen. Det var många skratt som hördes därifrån under kvällen.
Det var fortfarande ganska varmt när vi drog oss hemåt vid 22.30. M som inte velat sovat tidigare under kvällen slocknade nästan så fort vi lagt henne i vagnen och sov sen gott nästan hela natten.

Heart of the storm

I går såg vi en film som heter Heart of the storm, med bland annat Melissa Gilb ert och Tom Cavanagh. Jag är van att se honom som den smått töntige advokaten Ed från tv-serien med samma namn, så det var kul att se honom i en helt annan typ av roll där han han spelar en farlig brottsling. Det var en ganska spännande film.
En våldsam orkan hotar New Orleans när tre fångar rymmer från fängelset. Ovädret hindrar deras flykt och de söker skydd hos Cassie och hennes två barn. Cassie håller på att separera från sin man och är på väg att flytta till Chicago där hon fått ett nytt jobb. De tre kvinnorna måste klara sig själva samtidigt som Cassies man är orolig för sin familj då han hört om de tre fångarna som rymt.

En promenad i solen

Vi tog oss en trevlig promenad idag. Köpte glass och gick ner och satte oss vid ett bord längs med älven. Det var skugga där vi satt men det var trevligt ändå. M sov så fint och hunden passade på att vila lite han också. Det verkar som att det nästan alltid ska blåsa när det är bra väder, och det har det gjort idag också. Men det har ändå varit riktigt härligt sommarväder. Det är väl fortfarande ingen direkt värme men det känns lite somrigt i alla fall. Jag hade tänkt ta lite bilder när vi satt nere vid älven men digitalkameran har gått i pension så det gick inte, och det lär inte bli så mycket bilder ett tag framöver. I och för sig är jag ganska dålig på att lägga in bilder i vanliga fall också, men nu lär det väl bli ännu färre.

Ord är bara ord

Jag letar fortfarande efter de där orden som betyder mer än alla andra. De som förklarar bättre än alla andra hur mycket du betyder för mig och hur mycket jag älskar dig. De finns fortfarande precis utom räckhåll, precis för långt bort för att formuleras. Jag vet att de finns där nånstans, men jag kan inte greppa dem och göra dem till mina, till våra. Att säga "Jag älskar dig" får räcka, även om det egentligen inte gör det. "Jag älskar dig" får bära hela betydelsen av allt du ger mig, gör för mig och betyder för mig. Men det är egentligen inte det vi säger som är det viktiga, det är vad vi gör. Ord är ändå bara ord.


Husdrömmar

Jag tror att jag är lite kär i det här huset. Det är öppet, luftigt, modernt och fint. Jag som egentligen inte är så jätteförjust i öppen planlösning börjar gilla det mer och mer. Och en tomt precis inpå älven är ju inte helt fel. Det finns ett dubbelgarage,  en sjöbod med bastu och en egen brygga. Nästan gratis är det ju också, de vill bara ha 3,2 miljoner.

Chokladigt och gott

Jag och syrran hjälptes åt att baka i helgen. Förra sommaren köpte mamma en bok som heter Choklad (jag har försökt hitta den på internet, men den verkar inte finnas, i alla fall inte den upplaga vi har. Den är i alla fall utgiven av Parragon Books Ltd )och vi har mer eller mindre dreglat i den boken varje gång vi tittat i den eftersom allt verkar så gott. Men det är nu först som vi kommit oss för att baka ur den. Det är i alla fall första gången jag gör det. Vi gjorde en Mississippi mud pie, och en Paj med chokladmousse. Det blev så gott.                             


Mississippi mud pie


Paj med chokladmousse


Gullunge

M som ligger på golvet och leker med babygymmet sa för en stund sen " Mamma huvva näe". Gullungen min :)

Längtar till imorgon

Då kommer min älskling hem igen. Han har ju bara varit borta några dagar men jag saknar honom väldigt mycket. Det är roligt att vara i Stockholm och jag hoppas att han har haft kul där med sin kusin och bror, men nu är det dags att komma hem igen. Som vanligt ska han få en stor kram. Lilla M kmmer nog också tycka att det är roligt att pappa är hemma igen.

Lunch på stan

Det är lite halvtaskigt väder idag. Det är ganska skönt ute, men det blåser och solen har mer eller mindre gått bakom molnen. Det ser ut att kunna regna när som helst. Jag hoppas vädret är bättre i Stockholm. K är där nu och hälsar på sin bror. Jag hoppas de inte försvinner i folkmassorna, bröllopet är ju imorgon.
Här hemma är det betydligt lugnare. Jag tog med mig M och träffade några gamla arbetskamrater för att äta lunch på stan. Det var jättelänge sen jag träffade dem, och det är väl i och för sig inte så konstigt eftersom det var länge sen jag jobbade där. Det var kul att träffa dem igen och de fick se lilla M. De tyckte jättebra om henne och hon verkade tycka bra om dem också när hon väl vant sig lite vid dem. K höll i henne och busade lite med henne och E pratade också lite med henne. Jag måste äta lunch med dem fler gånger och ta med M igen. Nu ligger hon och sover. Hon blev jättetrött lagom till det var dags att åka hem igen.

Ett snabbt besök i lekparken

Vi hade tänkt gå till lekparken igår men det var så ostadigt väder så det fick vara. Det började ju regna mitt i alltihop. Idag var det jättebra väder så vi bestämde oss för att gå dit idag istället. Det mulnade på lite och kom några droppar regn men blev inget mer förrän på aftonen. Men vi kom oss inte riktigt iväg. Vi tog oss en längre promenad och gick sen hem tilll svärmor för att äta middag. M tycker om att vara hos farmor, det finns mycket att titta på och så kan farmor vara ganska busig. Det gillar lilla M. Det var först på väg hem därifrån som vi kom oss iväg till lekparken och eftersom klockan blivit ganska mycket då blev det bara ett kort besök. M fick prova gunga lite. Den var lite för stor, eller så var hon lite för liten, men hon verkade tycka att det var ganska kul i alla fall. Efter lite gungande gick vi den korta biten hem. Det är bra att bo nära lekparken. Där kommer vi vara mycket sen.


Jordbävning

Igår kväll, kring 22.30 nångång kände vi hur marken skakade och det mullrade lite. Vi trodde först att det kanske var en lastbil, men sen tänkte jag att det kunde vara ett jordskalv. Läste på norran.se nu på morgonen att det var en jordbävning med epicentrum vid Uttersjön. Det ligger ungefär 3 mil härifrån, så där måste det ju ha känts ganska rejält. Det har registrerats på stationer över nästan hela landet och man tror att det har legat på 3,8-4,1 på Richterskalan. Det är mycket för att vara Sverige.  Två efterskalv har det också varit, men det har varit väldigt små och det är i alla fall inget som vi har känt av. SOS blev nedringda igår kväll av alla oroliga människor.
En Facebook-grupp har till och med skapats efter skalvet: "Alla vi som kände de legendariska jordbävningen".
Jag minns ett jordskalv för ett par år sen också. Jag sommarjobbade på Skebo då och sov hemma hos mamma och pappa en natt när det brakade till och marken skakade. Det var också vid 22.30, lagom till pappa skulle komma hem från jobbet. Vi trodde att han hade kört rakt in i garaget så som det lät. Men han kom inte hem förrän en stund senare. Det blev nästa morgons samtalsämne på jobbet den gången.

Måndag

Idag är det måndag. K inledde sitt sommarlov med regn. I och för sig har det varit bra väder under helgen även om det varit blåsigt, men det är ju idag som sommarlovet egentligen börjar. Nu får jag ha honom hemma hela sommaren, förutom hans resa till Stockholm och min minisemester i Gällivare.
Det känns inte lika tråkigt med måndag som det brukar. Kanske beror det på att K är ledig nu.
Började dagen med en promenad med hundarna och sen har vi lagat upp lite mat, både åt oss själva och åt M. Och så hade vi en liten mysträff på golvet, jag, M och hundarna. Jag la mig och busade lite med M och så kom vår hund och la sig bakom mig för att vila lite och sen kom syrrans hund som också ville vare med.



Kladdkakemuffins

Ikväll har jag gjort kladdkakemuffins. Jag gjorde en vanlig kladdkakesmet som jag hällde i muffinsformar av aluminium och gräddade i varmluftsugn på 175 grader i ca 15 min. Sen siktade jag lite florsocker över. De blev jättegoda och vi har redan ätit upp nästan allihop.


Jag vill ha en stopp-knapp

Jag hade jättesvårt att somna igår kväll och självklart började tankarna mala. Jag tänkte på dagis(okej, förskole- då)platsen som vi fått, hur det ska gå i höst, hur sommaren ska bli, att jag hade velat jobba lite, hur det ska gå efter pluggandet när det är dags att söka jobb, hur orättvist det är att K bara behöver blunda så sover han, m.m, m.m. Mitt i allt det där börjar jag också tänka på vad klockan är, att det bara är så och så länge kvar innan jag ska upp, att nu får jag bara sova så och så många timmar. Och då är det ju ännu svårare att somna.
När jag väl lyckats somna drömde jag att vi höll på att invarderas av utomjodingar och att vi skulle evakuera och gömma oss under jorden i bunkrar där de inte skulle hitta oss. Alla fick skynda sig hem för att ta med sig sina vktigaste tillhörigheter och sen skulle vi skynda oss till bunkrarna. Syrran som jobbade på en restaurang i drömmen skulle inte iväg, nån var ju tvungen att servera också.

Smallville

Den nya säsongen av Smallville började ikväll och det blir säkert en bra säsong, men jag kände mig som ett stort frågetecken. Det är en av mina favoritserier, men tyvärr missade jag ganska mycket av förra säsongen. Tydligen mer än jag trodde för jag hänger inte alls med. Jag har ingen aning om hur det slutade förra gången, varför Clark har blivit som han är eller vílka de nya karaktärerna är. Vad har jag missat egentligen?

Med kepsen på

Så här söt blev M i sin nya keps. Världens finaste lilla tjej.


Underbart väder

Idag är det riktigt sommarväder. Det är varmt och härligt ute. Jag gick med hunden vid 9-tiden och redan då var det 15 grader i skuggan. Det blåser lite men det gör inget, det svalkar bara lite lagom. Det kommer bli en härlig dag idag. K slutar tidigt, och sen blir det att sitta på balkongen och ha det bra och ta en lång promenad i afton.

Hörseltest

Idag var  det dags för ett nytt besök på bvc för att göra ett litet hörseltest. Det gick jättebra. M reagerade direkt hon hörde de små bjällrorna plinga och vände sig åt det håll ljudet kom ifrån. Hon hörde till och med det lilla ljud som kom när en av bjällrorna hade fastnat och det är ju väldigt bra. Att hon har bra hörsel visste vi redan. Hur hon greppade och följde med blicken kollades också och även det gick väldigt bra. Hon har växt 2,5 cm sen sist och är nu 70 cm lång. Vår lilltjej håller redan på att bli stor, hon är snart 8 månader. Var tar tiden vägen?

Två sidor på rymmen

Igår kväll hade jag tänkt vara lite duktig och renskriva lite. När jag tar fram blocket ser jag att några sidor lösa och får läsa lite för att få dem rätt igen. Då upptäcker jag att det är två sidor som saknas. Jag tror i alla fall att det bara är två sidor som är borta. Jag kunde inte hitta dem nånstans. Förhopppningsvis gömmer de sig nånstans i tidningstället under all oreda. Jag har som tur är redan renskrivit de där sidorna, men det är väldigt störande ändå. Jag hoppas att jag hittar dem sen.
Jag började på en ny berättelse för ett tag sen och det blev inte alls som jag hade tänkt. Vet inte hur jag ska skriva om jag ska göra om det. Men jag tror att jag kan ha kommit på en lösning på det så orkar man bara med en halvdålig början så blir det bättre sen.

Usch. Eller kanske var det gott ändå

M fick prova lite fruktdryck ur sin nya pipmugg igår. Det var ganska kul för oss som tittade på men vad hon tyckte vet jag inte riktigt. Hon grimaserade jättemycket efter första klunken. Hon såg inte alls ut att tycka om det. Men hon ville ändå ha mer. Och grimaserade igen. Fast det inte verkade så gott så ville hon ändå dricka fruktdrycken och grimaserade lite efter nästan varje klunk.
Idag när hon skulel dricka lite vatten ur muggen grimaserade hon redan innan hon fick den i munnen. Hon visste ju att det som fanns i den inte var så gott. Men sen drack hon i alla fall när hon upptäckte att det bara var vatten. Hon ska få lite mer fruktdryck sen och då får vi se hur mycket grimaser det blir då.

Creep

Kate är på väg hem från en fest när hon råkar somna medan hon väntar på tåget och missar det. Senare på kvällen stannar ett annat  tåg och när hon kliver på möter hon en av sina kollegor som överfaller henne. Han blir bortdragen av en mystisk varelse och Kate lämnar tåget och försöker hitta en väg ut genom tunneln. Hon möter ett hemlöst par som ska hjälpa henne till nästa station, men de blir förföljda av den onda varelsen. Det finns ingen väg ut eftersom alla dörrar till stationen är låsta och de har en hemsk natt framför ig.
Jag tycker inte alls om den hr tyen av filmer, de är alldeles för obehagliga för mig. Jag såg inte så mycket av början, men satt och småtittade lite under resten av filmen. Jag ville egentligen inte veta vad sm skulle hända men kune ändå inte låta bli att kolla lite. Den påminner lite om Catacombs, så gillar man den filmen gillar man kanske den här också.


Loppis

Igår var vi på sommarens första loppis. Det var inte så jättebra väder, och så var det ju nationaldagen också, så det var inte så mycket folk där som sålde som det brukar. Det fanns ändå ganska mycket men inte så mycket som v gillade. Det fanns mycket barnkläder, men jag hittade varken rätt storlek eller nåt jag tyckte om så det fick vara. Jag hittade inte heller några böcker och det brukar jag nästan alltid göra. Det blev faktiskt bara filmer. Men det var trevligt ändå och M låg och pratade hela tiden. Vi såg en grej som man vi inte riktigt visste vad vi skulle tycka om. Det var en kvinna som gick med sin lille son och en barnvagn. Men det var inte pojken som åkte i barnvagnen, det var hunden....

Filmfredag

Igår hade vi en filmkväll och såg två filmer. Vi började med Yes Man. Jim Carrey spelar en misslyckad bankman vid namn Carl som efter sin skilsmässa inte har något liv. Han säger nej till nästan allting, undviker sin bästa vän och vill inte umgås med någon. Han blir övertalad om att gå på ett seminarum där en man predikar om vikten av att säga ja till livet.  Carl går motvilligt med på att säga ja till vad som än kommer dyka upp och det förändrar hans liv. Det är en ganska rolig film med en del ganska typiska Jim Carrey scener.

Den andra filme vi såg var Artic Outbreak (The thaw heter den i original, jag fattar inte varför Sverige envisas med att ge en del engelska titlar nya engelska titlar). Val Kilmer spelar en forskare som upptäcker ett urtidsdjur i den artiska isen, och det innehåller en slags parasit som vaknar till liv när isen smälter. De söker ett nytt värddjur - mäniskan. Forskaren, hans medarbetare samt några forskarstudenter blir smittade av parasiten och inser att de måste stoppa den från att spridas, om de så måste offra sina egna liv.
Jag trodde att det här skulle vara en läskig film, men jag blev faktiskt lite besviken. Jag tänkte att den skulle vara lite som Alien men så var det inte alls. Visst hände det en del och den var lite äcklig på en del ställen, men annars var det ganska segt. Jag gillar inte heller slutet. Jag kanske förstör slutet lite nu, men det är ju typ alltid tjejen som överlever i den här typen av filmer. Lite förutsägbart alltså.

Parenthood

Det började en ny serie på TV3 idag, Parenthood, och första avsnittet var riktigt bra. Jag tror att det kommer bli bra i forsättningen också. Synd bara att det visas samtidigt som Vanpire Diaries. Det är många kända ansikten med, tex Mae Withman, Lauren Graham, Peter Krause,  Erika Christensen och Craig T Nelson. 

Info om serien från TV3:

Peter Krause spelar familjefadern Adam som gör allt för att bevara lyckan i den perfekta amerikanska kärnfamiljen, men drömmen blir ansatt från alla håll av beskedet att hans åttaårige son har asperger, av hans systers skilsmässa och av den ständiga närvaron från hans syrekrävande patriark till pappa.

Parenthood börjar med att Sarah Braverman flyttar hem till sina föräldrar Zeek och Camille med sina två barn. Samtidigt får Adam Braverman veta att hans son Max, 8, förmodligen har aspergers syndrom.  Sarah spelar av Lauren Graham, som spelade Lorelei Gilmore i 154 avsnitt i Gilmore Girls, medan Adam spelas av Peter Krause, känd från bland annat Six Feet Under.

Parenthood är en varm dramakomedi om alla problem som kan drabba en medelklassfamilj i ett modernt västerländskt samhälle, speglat genom de tre generationerna Braverman. Vi får följa kampen för att uppnå drömmarna om den äkta kärleken, tryggheten och framgången i trots mot alla hinder man kan stöta på i vardagen.


Spindlar i näsan...

Det kliade jättemycket i näsan igår när jag skulle gå och sova. Vad tror ni jag drömde under natten? Jo, att K:s minsta spindel rymde från sitt terrarium och gömde sig i min näsa. Den byggde bo där inne och la ägg. Sen vällde det ut små spindelungar ur mina näsa. Det var inte så roligt att vakna efter det. Nu kliar det i näsan igen....

Ödets avbild

Jag hittade en bok av Sandra Brown på Kupan. Det är faktiskt ett tag sen jag hittade den, men jag kunde inte komma ihåg om jag hade den eller inte. Nu bestämde jag mig för att köpa den i alla fall, den kostade ju bara 10 kr så det hade ju inte gjort nåt om jag redan hade den. Nu hade jag inte det, Det är jättelänge sen jag läste den här, måste vara ett par år sen eller så. Jag ska läsa klart boken jag håller på med och sen ska jag läsa den  här.

Baksidetext från boken:
"Flygplanskraschen var inte enbart en tragedi för TV-reportern Avery Daniels - den visade sig genom ett ödets nyck också vara ett utmärkt tillfälle för henne att klättra högre på karriärstegen. Men den gjorde hene också till huvudperson i ett drama fyllt av våldsam passion och livsfarlig åtrå.... Efter flygolyckan blir den svårt skadade Avery Daniels förväxlad med en annan passagerare, som dött i kraschen, den glamourösa och självupptagna Carole Rutledge. När Avery så småningom får tillbaka medvetandet efter omfattande plastikkirurgi har hon inte bara fått Caroles utseende, utan också hela hennes liv: en äkta man, Tate Rutledge, som är en berömd presidentkandidat, och släktingar tillhörande eb mäktig Texas-dynasti. Medan Avery ligger maktlös på sjukhuset gör hon wn fasansfull upptäckt: någon som står Tate nära planerar att mörda honom. För att rädda livet på mannen hon nu börjat älska måste Avery sätta andra människors liv på spel - och sitt eget...."

Shoppat åt lillan

Var på stan idag och shoppade åt lillan. Det blev ganska mycket kläder. En keps, en hatt, en klänning, shorts, byxor, en kortärmad body, linne, två pyjamas, en t-shirt och en liten huvtröja. T-shirten valde hon helt själv. Vi stod vi ställningen där den hängde och kollade lite på det som fanns när när hon tog tag i den och sa" den här vill jag ha, mamma". Nej, så sa hon inte så klart men hon fick den i alla fall.
Jag köpte ett par solglasögon åt henne för ett par dagar sen.  Hon är jättetuff i dem. De är i lagom storlek för mig också.... En till sak som jag kanske får börja köpa på barnavdelningen, går ju redan dit där jag ska köpa mössor och kepsar.




M i sina solglasögon


Jag i M:s solglasögon...


Dagens outfit

Egentligen gillar jag inte den här typen av inlägg men nu blir det ett sånt i alla fall. Jag är typ aldrig klädd så här och ser till och med ut som vanligt folk. Inte för att jag klär mig konstigt i vanliga fall, men jag har en mer avslappnad stil än så här. Är riktigt nöjd med hur jag ser ut idag, men tyvärr ser jag som jag ofta gör lite sur ut på bilden. 




Kofta: Minns inte
Linne: JC
Treggings: HM
Stövlar: Wedins


RSS 2.0