Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Parenthood

Det började en ny serie på TV3 idag, Parenthood, och första avsnittet var riktigt bra. Jag tror att det kommer bli bra i forsättningen också. Synd bara att det visas samtidigt som Vanpire Diaries. Det är många kända ansikten med, tex Mae Withman, Lauren Graham, Peter Krause,  Erika Christensen och Craig T Nelson. 

Info om serien från TV3:

Peter Krause spelar familjefadern Adam som gör allt för att bevara lyckan i den perfekta amerikanska kärnfamiljen, men drömmen blir ansatt från alla håll av beskedet att hans åttaårige son har asperger, av hans systers skilsmässa och av den ständiga närvaron från hans syrekrävande patriark till pappa.

Parenthood börjar med att Sarah Braverman flyttar hem till sina föräldrar Zeek och Camille med sina två barn. Samtidigt får Adam Braverman veta att hans son Max, 8, förmodligen har aspergers syndrom.  Sarah spelar av Lauren Graham, som spelade Lorelei Gilmore i 154 avsnitt i Gilmore Girls, medan Adam spelas av Peter Krause, känd från bland annat Six Feet Under.

Parenthood är en varm dramakomedi om alla problem som kan drabba en medelklassfamilj i ett modernt västerländskt samhälle, speglat genom de tre generationerna Braverman. Vi får följa kampen för att uppnå drömmarna om den äkta kärleken, tryggheten och framgången i trots mot alla hinder man kan stöta på i vardagen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0