Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Öster om solen

Köpte en bok idag som heter Öster om solen. Så nu har jag en till bok i min samling som är skriven av Barbara Bickmore. Handlingen påminner om den som är i Väster om månen och den gillar jag så jag hoppas att den här är lika bra.


Så här står det på baksidan av boken:
"När Liliane Wentworth 1926 för första gången får syn på läkaren Baxter Hathaway vet hon att hon skulle kunna följa honom till världens ände... Och när Liliane anländer till Baxters lilla fältsjukhus i Kongo är det som att komma till världens ände. Platsen heter Simbayo och ligger i ett land med fuktig hetta och regntugna djungler, med snustorra öknar, exotiska djur och med infödingar i desperat behov av läkarhjälp och medicin.
Liliane blir genast förälskad i landets vilda och sällsamma skönhet. Hon bestämmer sig för att ge upp ett liv i trygghet och bekvämlighet och arbeta sida vid sida av den man hon älskar.
Simbayo blir Lilianes hem under flera decennier. Här upplever hon sorg och lycka, och här föder hon dottern Carolyne som växer upp till en lika viljestark och modig kvinna som sin mor.
Även Carolynes öde blir att leva med bitterljuv kärlek, att slitas mellan två män och att offra allt för läkekonsten, en tradition som också går i arv till Carolynes dotter Courtney..."


Kommentarer
Postat av: estersinspiration

Hehe ja precis! Men man får väl bli duktigare på att skicka sånt till andra innan man kan förvänta sig att få något själv. :) Sen är det ju iofs roligare att glädja andra än sig själv. :) Hoppas du får en fin dag! Kram

2010-08-20 @ 14:00:17
URL: http://estersinspiration.blogspot.com/
Postat av: ladymuffin :)

Sv; åh! riktigt bra val :)

2010-08-20 @ 15:04:54
URL: http://ladymuffin.blogg.se/
Postat av: Malin

Okej okej :)

2010-08-20 @ 20:48:00
URL: http://malinvardetigen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0