Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Long weekend

Long weekend är tydligen en skräckis, men ingen av oss vill kalla den det i alla fall. Vi irriterade oss på karaktärerna och det hände inte så mycket men det fanns en obehaglig stämning över hela filmen.  Man ska vara snäll mot naturen annars ger den igen. Men det var ingen bra film.

peter och Claire åker till en avlägsen strand för att campa över helgen. De ska träffa två vänner där men åker iförväg för att möta dem där senare. Det blir allt tydligar att de har problem i sitt äktenskap. Ingen av dem bryr sig om den natur de lever i och deras brott kan  bara straffas med döden. Paradiset förvandlas över en natt till ett helvete.Kommentarer
Postat av: Michan

Såg den filmen för några månader sen. Jag kan nog säga, utan att överdriva, att det var en av dom sämsta filmer jag sett.

2011-03-31 @ 11:15:25
URL: http://texasplays.blogg.se/
Postat av: Mizca

Svar: Längtar så till jag får se honom irl och inte på bild ;)

Men han och mina föräldras andra vovve, Alfons är Shih tzu båda två.

2011-03-31 @ 12:35:25
URL: http://www.mizca.se
Postat av: Mizca

Vilket sammanträffande. Vad roligt med liknande raser! Perfekt för dom allergiska som gärna vill ha hund. Min mamma har alltid vart allergisk och sagt att dom inte kan ha hund (hade hund några månader när jag var liten men det gick inte) men när hon upptäckte denna allergivänliga rasen kunde hon inte låta bli.Hur gammal är er vovve då?

2011-03-31 @ 17:13:42
URL: http://www.mizca.se
Postat av: Mizca

Svar: Oh, 11 år.. det var gammalt om man jämnför med mina föräldras hund dom har nu .. lite över 1 år är han ;) Är eran långhårig eller klipper ni den?

2011-03-31 @ 19:07:11
URL: http://www.mizca.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0